Motto:

"Omul trebuie sa manance pentru a trai, nu sa traiasca pentru a manca" (Benjamin Franklin)

09 ianuarie 2017

Un An Nou, proiecte noi!

Salutare tuturor!

A trecut ceva vreme de cand nu am mai fost activa pe blog. Proiectele numeroase in care sunt implicata m-au tinut departe de acest prim proiect coreean care imi este atat de drag :(. Insa am decis sa iau masuri, pentru ca imi doresc mult ca acest blog care a fost primul meu contact cu valul coreean din Romania sa ia un nou avant.

O prima noutate este ca blogul va fi de acum incolo parte integranta a proiectului K-Shop (www.korean-shop.ro). De aceea, daca vreti sa ramaneti la curent cu continuarea povestii, pentru a nu dubla postarile de pe pagina de Facebook Retete Coreene pentru acasa si pagina K-Shop, va rog sa dati like si paginii K-Shop. Pentru a va rasplati fidelitatea, v-am pregatit si un concurs. Daca veniti cu noi pe pagina K-Shop, puteti castiga prin tragere la sorti o minunatie de ceai coreean de seminte de pin, nuci si lacrimile lui Iov.
Pentru a intra in tombola trebuie sa faceti urmatoarele:
LIKE la pagina KShop
LIKE la postarea campaniei
COMMENT "Fan Retete coreene" la postarea campaniei

Am postat toate detaliile pe pagina Retete Coreene si pe pagina K-Shop.
Campania "Retete coreene se muta pe K-Shop"

Cea de-a doua noutate este ca blogul va avea un fratior si anume vlogul de pe  canalul de Youtube K-Shop . Aici vom posta periodic retete video care sa va ajute sa intelegeti mai usor secretele bucatariei coreene.

Si cea de-a treia noutate este ca am rugat o fata desteapta si frumoasa, fana Coreea desigur, sa imi dea o mana de ajutor, tocmai pentru a putea fi alaturi de voi cat mai mult.Vom posta impreuna pe blog noi materiale legate atat de bucataria coreeana, cat si de cultura coreeana in general. Dar pana atunci, am rugat-o si pe ea sa se prezinte in cateva cuvinte. Aveti mai jos mesajul ei pentru voi. Multumesc ca ati fost pana acum alaturi de mine si sper sa va putem oferi articole captivante si de acum incolo.

  Livia Vilau
  



“The true sign of intelligence is not knowledge, but imagination.”
"Adevaratul semn al inteligentei nu este cunoasterea, ci imaginatia."
-Albert Einstein
   Dupa parerea unora, imaginatia are scopul de a deforma realitatea dupa bunul nostru plac.
   Dupa parerea mea, imaginatia este subestimata.
   Spre exemplu, as fi putut incepe prin a-ti spune ca numele meu este Livia si ca imi pare bine ca te cunosc; ca sunt pasionata de culturi stravechi pe care nu pot decat sa mi le imaginez si de locuri in care nu am fost niciodata; ca sunt intr-o permanenta calatorie imaginara prin Coreea si ca as vrea ca si tu sa ma insotesti si sa descoperim impreuna toate lucrurile care ne intriga, ne extaziaza, ne pasioneaza, ne mira, ne socheaza…

   Si tot ce as spune ar fi adevarat; asta sunt si asta imi propun sa fac. Dar cred ca nimic din toate astea nu poate fi relevant pana nu pornim la drum impreuna sa ne cunoastem mai bine si sa ne impartasim impresiile despre Coreea. Mai e doar un pas pana atunci. Lasa-ti imaginatia sa zboare si da-mi voie sa te conduc, destinatia o stii deja. Urcam la bord curand. Deci, ce zici?




6 comentarii :

  1. Livia Vilau, ITI IMAGINEZI ca toti romanii cunosc (bine) limba engleza?Sper ca vei scrie in limba romana ,sau macar bilingv pentru a realiza un act de cunoastere folositor.LA MULTI ANI TUTUROR & JUNG MONICA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am urcat la bord,eu sunt mereu gata de calatorie :)
    Salut Capitanul si Secundul! si pasagerii of course ㅋㅋ

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa avem o calatorie minunata impreuna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O calatorie lunga si minunata in care sa ne simtim bine impreuna ^_^

      Ștergere

Comentarii