Motto:

"Omul trebuie sa manance pentru a trai, nu sa traiasca pentru a manca" (Benjamin Franklin)

12 septembrie 2014

Pui cu legume si sos iute


Intre 2 teste de pregatire pentru Topik, am apucat sa pregatesc o noua reteta pentru voi: pui cu legume si sos iute sau tak tori tang. 

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente (4-5 persoane):
- 10 pulpe de pui
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 4-5 catei de usturoi taiat feliute
- 3 lg pasta de ardei iute (adaptati cantitatea in functie de cat de iute puteti manca)
- 1 lg miere (reduceti cantitatea daca puneti mai putina pasta de ardei iute)
- 3 lg sos de soia
- 2 lg ulei de susan
- piper


Se pune putin ulei in tigaie, se calesc feliile de usturoi si se adauga carnea, impreuna cu sosul de soia. Se amesteca si se acopera cu un capac. Pe la jumatatea timpului de fierbere a carnii, se adauga morcovul si apoi dovlecelul. La sfarsit se adauga pasta de ardei iute, mierea, uleiul de susan si piperul.


Daca va place mancarea iute, veti adora aceasta reteta:).

Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Comentarii