tag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post1821920650813946959..comments2023-10-16T17:48:20.841+03:00Comments on Retete coreene pentru acasa...by Monica Jung: Reteta kimchiMonica Junghttp://www.blogger.com/profile/11682605546746051846noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-89043334966808723462021-10-16T11:43:50.340+03:002021-10-16T11:43:50.340+03:00Se pot folosi si tomate ?Se pot folosi si tomate ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11132876316056534647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-31395671920406013142021-09-20T09:25:48.817+03:002021-09-20T09:25:48.817+03:00Evident da...se piate face si fara varza daca vrei...Evident da...se piate face si fara varza daca vreiAkikohttps://www.blogger.com/profile/14472865123747622948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-31091878646673246622021-09-20T09:25:07.045+03:002021-09-20T09:25:07.045+03:00Da,poti folosi cuib de randunicaDa,poti folosi cuib de randunicaAkikohttps://www.blogger.com/profile/14472865123747622948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-46361067662679274552021-01-24T14:24:02.715+02:002021-01-24T14:24:02.715+02:00În loc de fulgi de chili pot pune pasta de ardei i...În loc de fulgi de chili pot pune pasta de ardei iuți? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11591521741691538912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-37554894127587120162019-11-17T21:20:35.388+02:002019-11-17T21:20:35.388+02:00Se poate taia in bucati mai mici ca sa incapa mai ...Se poate taia in bucati mai mici ca sa incapa mai bine in vase pentru frigider?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14884757688548020885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-68377164427303705722019-08-26T19:36:08.187+03:002019-08-26T19:36:08.187+03:00Cea mai buna reteta! Am facut - o de zeci de ori s...Cea mai buna reteta! Am facut - o de zeci de ori si de fiecare data a iesit perfecta! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05331486488496788602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-56214429139486050942019-05-06T20:58:30.861+03:002019-05-06T20:58:30.861+03:00Alta Descoperire bucataria.
Multumesc, am sa ince...Alta Descoperire bucataria.<br />Multumesc, am sa incerc kimiki, multumesc de reteta.<br />Azi am mai gasit ceva un restaurant cu specific coreean in Cartier Noua din Brasov il voi viata.Malviahttps://www.blogger.com/profile/00458579661851914659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-57491774974888139132019-04-19T19:53:11.249+03:002019-04-19T19:53:11.249+03:00de la fulgii de cili
de la fulgii de cili<br />foresthttps://www.blogger.com/profile/15839784972345185235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-64973912399258158132019-02-01T10:07:18.616+02:002019-02-01T10:07:18.616+02:00Eu am vazut mereu la Lidl.in Constanta .Eu am vazut mereu la Lidl.in Constanta .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18117867379426003851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-74539730047387531592018-10-30T19:36:08.491+02:002018-10-30T19:36:08.491+02:00In sfarsit am găsit reteta de kimchi ! Super tare ...In sfarsit am găsit reteta de kimchi ! Super tare ! Însă ,am o nelămurire ..... Acea pasta din conținutul rețetei ,de la ce se înroșește atât de mult ???Îmi da senzația că este cu pastă de bulion !! Poate primesc un răspuns pentru că vreau sa încerc această rețetă neaparat ! Mulțumesc !!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01532188398769279512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-66065340619689872172018-10-16T19:18:51.581+03:002018-10-16T19:18:51.581+03:00Se poate face fără sos de pește? Și fără fulgi de ...Se poate face fără sos de pește? Și fără fulgi de chilli??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14332134257789154623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-18124648636930185182018-10-10T13:44:08.983+03:002018-10-10T13:44:08.983+03:00"baloseala"verzei e din lipsa de sare. S..."baloseala"verzei e din lipsa de sare. S-a alterat.Arielahttps://www.blogger.com/profile/16868314215318945635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-50997312008613884122018-08-26T20:58:12.297+03:002018-08-26T20:58:12.297+03:00Bună întrebarea de mai sus: varza chinezeasca de u...Bună întrebarea de mai sus: varza chinezeasca de unde luam? :)<br />MulțumescAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13573517849204935987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-68401711808922765092018-08-19T03:40:47.773+03:002018-08-19T03:40:47.773+03:00Daca sunt alergica la peste pot inlocui sosul cu ...Daca sunt alergica la peste pot inlocui sosul cu altceva?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03209698944501159079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-73564941262278938762018-07-02T18:32:52.820+03:002018-07-02T18:32:52.820+03:00Si varza chinezească de unde iau ?Si varza chinezească de unde iau ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01979107937704632138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-75652796330873434902018-04-05T09:21:40.574+03:002018-04-05T09:21:40.574+03:00Sos de peste se gaseste in Germania. Acolo sunt ma...Sos de peste se gaseste in Germania. Acolo sunt magazine online cu produse coreene din cate stiu (probabil au si magazine fizice). <br />Kimchi-ul isi schimba permanent gustul de cand e proaspat pana fermenteaza bine. Acreala face parte din procesul de fermentare. Cand e bine fermentat, il folosesc mai mult la mancare decat pe masa ca salata. Monica Junghttps://www.blogger.com/profile/11682605546746051846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-43408642628029999332018-04-05T03:19:31.733+03:002018-04-05T03:19:31.733+03:00De balosit nu stiu... dar de acrit, asta este norm...De balosit nu stiu... dar de acrit, asta este normal sa se intample. Este de fapt o varza murata si, in acelasi timp, iute. La varza murata punem sare TOCMAI ca sa se acreasca :)me_madyhttps://www.blogger.com/profile/06697814164511090055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-43063925394511155532018-03-24T06:12:55.309+02:002018-03-24T06:12:55.309+02:00Am o mare problema am mancat de multe ori kimchi f...Am o mare problema am mancat de multe ori kimchi facut de coreeni..genial..insa am facut si eu de 4 ori si nu mi-a iesit..am incercat si de pe youtube varianta cu faina de orez....am respectat reteta inafara de sosul de peste care nu il gasesc n Germania..de fiecaredata varza sa balosit si sa acrit...nu stiu ce sa fac..o fi de la vas ca nu e ermetic..o fi ca nu am pus sos de peste ..help :(((maryukhttps://www.blogger.com/profile/00621405440143113013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-50463313856473822002015-09-28T18:35:02.554+03:002015-09-28T18:35:02.554+03:00In lidl cu 5 lei sticla. Eu sarez orezul fiert pro...In lidl cu 5 lei sticla. Eu sarez orezul fiert proaspat cu el.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01539062736307962694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-35753202154183203082014-08-25T15:04:25.669+03:002014-08-25T15:04:25.669+03:00Un kimchi cu adevarat bun nu trebuie sa fie doar i...Un kimchi cu adevarat bun nu trebuie sa fie doar iute. Trebuie sa se simta bogatia de arome date de usturoi, ghimbir, mar, para etc. Fructele aduc o dulceata aromata in gust. Dulceata care nu e identica cu a zaharului.Monica Junghttps://www.blogger.com/profile/11682605546746051846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-90871716195480602412014-08-22T15:38:28.973+03:002014-08-22T15:38:28.973+03:00Mi-am procurat aproape toate ingredientele, mai tr...Mi-am procurat aproape toate ingredientele, mai trebuie varza. M-am uitat la multe retete pe internet dar tot la a ta revin. Ce rol are marul/para? Unii am vazut ca pun zahar, altii morcovi....ca se mai poate adauga si ridiche alba. Pentru inceput o sa fac exact reteta ta, pare mai pe gustul meu. Doar ca voi injumatati cantitatile. Sper sa imi placa! :)) Unahttps://www.blogger.com/profile/12572184637391282343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-33388280712983637442014-08-06T18:28:11.495+03:002014-08-06T18:28:11.495+03:00Eu il pun in cutii de plastic. Cutia trebuie sa fi...Eu il pun in cutii de plastic. Cutia trebuie sa fie aproape plina, astfel incat sa nu ii lase prea mult aer, dar sa aiba si spatiu pentru sosul care se formeaza in continuu. Poti folosi acelasi vas pentru frigider sau il poti schimba, dupa necesitati:)Monica Junghttps://www.blogger.com/profile/11682605546746051846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-57320703038098011832014-08-06T15:19:10.052+03:002014-08-06T15:19:10.052+03:00in ce vas se poate pune kimchi-ul sa stea la tempe...in ce vas se poate pune kimchi-ul sa stea la temperatura camerei? trebuie sa fie etans inchis? banuiesc ca in acelasi vas se pune la frigider<br />multumescviviennehttps://www.blogger.com/profile/10078830492669119652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-68962735723682596412014-07-17T20:51:34.895+03:002014-07-17T20:51:34.895+03:00Esti pur si simplu minunata!Iti multumesc din inim...Esti pur si simplu minunata!Iti multumesc din inima pentru ca te dedici asa mult acestui blog! ^^Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13842782121560377832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4100730235055906784.post-33443977101637540202014-04-10T10:06:45.235+03:002014-04-10T10:06:45.235+03:00Multumesc frumos. Abia astept sa vad ce o sa imi i...Multumesc frumos. Abia astept sa vad ce o sa imi iasa. Si inca odata multumesc pentru tot ce scrii pe acest blog.Ecaterinanoreply@blogger.com